Gratis verzenden vanaf €50,- & vaak binnen 1 dag in huis!
Gratis 5 samples en cadeau bij elke bestelling!
Nieuw

Absolution Le Masque Velours Repulpant masker mini15ml

Biologisch verjongend masker
Tremella paddenstoel, beukenknoppen en alfalfa.
99,43% natuurlijke oorsprong
60,34% biologisch
De behandeling voor een jeugdige huid. Echte huidverzorging voor een jeugdige huid. Le Soin Repulpant Absolution is een cocktail met hydraterende, herstellende en kalmerende ingrediënten.

  • Vegan
  • Zero Plastic Inside

12,-

Beschrijving

Absolution Le Masque Velours Repulpant 15ml 

Le Soin Repulpant bevat een combinatie van zeer hydraterende tremella paddenstoel, alfalfa met een hoog gehalte vitaminen A, B, C, D, E, K, en U, en beukenknoppen die de samenhang van de huid verbeteren. Bevat ook vitamine U, een van de meest zeldzame vitaminen die epidermale groei bevorderen. Effectief voor regeneratie van de huid, het vermindert de fijne lijntjes en de migratie van fibroblasten, terwijl het de enzymen, die verantwoordelijk zijn voor de afbraak van collageen, remt. Hydrateert, herstelt en maakt glad in een kleine 10 minuten.

 

Voor alle huidtypes, Le Soin Repulpant geeft uw huid een jeugdige uitstraling. 10 minuten voor een stralende teint, fijne gladde lijntjes en een vollere huid. Gebruik zo vaak als u wilt en wanneer u wilt: breng ’s ochtends aan en verwijder het overtollige product na 10 minuten. Gebruik hiervoor een wattenschijfje, gedrenkt in L’eau Soir et Matin, voordat u uw dagcrème aanbrengt. ‘s Avonds, voor een intensieve behandeling, 10 minuten inwerken, masseer het overtollige product in en u kunt gaan slapen! Een heldere ochtend gegarandeerd!

Natuurlijke Ingrediënten : 99,43%
Plantaardige ingrediënten uit de biologische landbouw : 98,9%
Ingrediënten uit de biologische landbouw : 60,34%
*Certified Organic : Gecertificeerd biologisch: natuurlijke, biologische cosmetica gecertificeerd door Ecocert Frankrijk volgens Ecocert Greenlife: http://cosmetics.ecocert.com.
100% vrij van : Parabenen, PEG, ftalaat, synthetische kleurstoffen en parfum.
Er zit ook in… Extract van paardenstaart, açai-bes (rijk aan vitamine C), essentiële oliën van patchouli, gember en shiu.