Gratis verzenden vanaf €50,- & vaak binnen 1 dag in huis!
Gratis 5 samples en cadeau bij elke bestelling!

Absolution Le Booster Lift 15ml

Of we nu de zwaartekracht de schuld geven of het ouder worden, feit blijft dat huid slapper wordt naarmate de jaren gaan tellen. Vooral in het gezicht is dat goed te zien. Met Le Booster LIFT van Absolution geeft u uw huid z’n jeugdige uitstraling weer terug.

 

  • Zero Plastic Inside
  • Liftend
  • Verstevigend

59,-

Beschrijving

Absolution Le Booster Lift 15ml 

BIOLOGISCHE REVITALISEREND SERUM

Absolution Le Booster LIFT werkt als een facelift:het serum defnieert uw gezichtscontouren opnieuw, maakt uw huidstevig, hydrateert deze en maakt hem glad. Roos van Jericho, equisetum(paardenstaart), haver en calcium werken krachtig samen met, die zorgvuldig zijn geselecteerd om hun versterkend een samentrekkende eigenschappen.

Werking na 48 uur nog voelbaar
De roos van Jericho is een soort mos dat zelfs indorre toestand na de eerste druppel regen weer helemaal tot leven komt. De plant beschermt de huid tegen uitdrogen, stabiliseert de vochtbalans, verhoogt de weerstand tegen irritatie en verbetert het herstelproces. De revitaliserende werkingis nog 48 uur na het aanbrengen voelbaar. Equisetum (paardenstaart) is rijk aan silicium,een element dat betrokken is bij de vorming van collageen, dat de ondersteunende weefsels van de huid opbouwt. Paardenstaart verstevigt, werktverkwikkend en zuiverend, verkleint de poriën enhoudt het vochtgehalte in de bovenste lagen vande huid op peil.

Minder slap, minder rimpels
Als de huid slapper wordt, worden de contouren van het gezicht minder duidelijk. Haver en calcium maken de huid strakker en defniëren de deze contouren opnieuw. Haver vormt een langdurige, samenhangende, opheffende flm, die de contouren direct scherper maakt. Calciumketogluconaat stimuleert de productie van hyaluronzuur (+ 92,7%) en elastine (+ 35,8%) waardoor de huid steviger en strakker aanvoelt. Het werkt tegen verslapping en de vorming van rimpels.

Synergie actieve ingrediënten
Daarnaast is de formule verrijkt met extracten van maca, die de celvernieuwing stimuleren, rimpels verminderen en de teint stralender maken, duindoorn, dat ongelooflijk rijk is aan palmitoleïnezuur en bijzonder gunstig is voor de huid, bisabolol, dat huidirritaties kalmeert en verlicht, rhizobian gum, dat de hydratatie van de huid op peil blijft en essentiële oliën van zwarte peper en kruidnagel

Gebruik de Booster Lift op een gereinigde huid. Vermeng deze krachtige Booster met uw crème.

verstevigend en lifend serum
Roos van Jericho, equisetum, haver, calcium
99% natuurlijke oorsprong
72% biologisch