Gratis verzenden vanaf €50,- & vaak binnen 1 dag in huis!
Gratis 3 samples en cadeau bij elke bestelling!
Filteren

Huidtype

Huidprobleem

Gezichtsverzorging

Ingrediënten

Producteigenschap

Make-up

Lichaamsverzorging

Absolution Mannen

Het beste van de natuur, het beste voor uw huid. Want biologisch is echt beter! Huidverzorging zonder parabenen, sulfaten, siliconen, synthetische geur en kleurstoffen, minerale oliën en PEG. Het Absolution assortiment is compleet en biedt u huidproducten van reiniging, serums tot handcrème.

Lees meer
Absolution Mannen Filteren

Toont alle 10 resultaten

Absolution: natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten, ook voor mannen!

Absolution heeft tevens producten die Vegan zijn zoals de reiniging L’Eau Soir et Matin, Le Nettoyant Pureté, Le Baume Celeste, L’Essence Botanique Éclat / Pureté en Le Savon Blanc. De spray Brume Systémique en de crèmes; La Crème du Soir, La Crème de l’ Homme,  La Crème Gommante, de maskers Le Soin Repulpant en le Soin Purifiant, de serums La Cure Peau Nette, L’Huile Addiction, Le Serum Anti-Soif, Le Booster Superfood, Le Booster Éclat, de oogcrèmes Le Soin Regard en La Crème Réperatrice Regard, de bodyproducten Le Soin des mains, Le Soin du Corps, La Solution + Fermeté en Le Gommage Corps Éclat.

Het zal het natuurlijke ecosysteem en microbioom van uw huid herstellen en respecteren en haar in optimale conditie brengen. Mannen waarderen deze huidproducten enorm om de genderneutrale geur en verpakking. Er is zelfs een speciale crème voor mannen: Crème de l’ Homme. Met het Mix & Match systeem kunt u de verzorging afstemmen op uw huid. Kies eerst uw Absolution crème, zoals La Crème Riche of La Crème du Jour en kies daarbij de Booster die uw huid nodig heeft. Le Booster Pureté, Eclat, Superfood, Protection, Anti-Soif of Le Booster Lift hebben een zuiverende, anti-ageing, beschermende en hydraterende werking.

We willen u dus het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de producten natuurlijke, biologische ingrediënten bevatten. Zelfs onze verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled en/of zijn recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten. De non-aerosol verpakkingen zijn gemaakt van Polypropylene(PP) in plaats van glas, om te garanderen dat het product beschermd wordt tegen oxidatie en bacteriën, die de houdbaarheid van het product verminderen. Gecertifieerd door Ecocert.