Gratis verzenden vanaf €50,- & vaak binnen 1 dag in huis!
Gratis 3 samples en cadeau bij elke bestelling!
Filteren

Huidtype

Huidprobleem

Gezichtsverzorging

Ingrediënten

Producteigenschap

Make-up

Lichaamsverzorging

Absolution Reiniging

Met de originele Konjak spons gemaakt van de wortels van de Konnyaku plant, waarop u een reiniginsproduct van Absolution doet, reinigt u uitstekend uw huid.

Lees meer
Absolution Reiniging Filteren

Toont alle 12 resultaten

Absolution 100% natuurlijke reinigingsproducten voor het gezicht.

U heeft de keuze uit verschillende reinigingsproducten voor uw huid. Het reinigingswater; L’ Eau Soir et Matin, een zachte reinigingscrème genaamd La Crème Douce Demaquillante of de reinigingsgel Le Nettoyant Pureté of Le Baume Celeste. Voor een diepreinigende scrub behandeling, om de dode huidcellen te verwijderen, gebruikt u na bovenstaande reiniging, La Crème Gommante. Le Soin Purifiant is een masker die de onzuiverheden elimineert en het herstelt en het masker Le Soin Repulpant geeft een intense hydratatie. N de reiniging verzorgt en hydrateert u uw huid met La Brume Systémique, L’ Essence Botanique Éclat of L’ Essence Botanique Pureté.

Absolution heeft tevens producten die Vegan zijn zoals de reiniging L’Eau Soir et Matin, Le Nettoyant Pureté, Le Baume Celeste, L’Essence Botanique Éclat / Pureté en Le Savon Blanc. De spray Brume Systémique en de crèmes; La Crème du Soir, La Crème de l’ Homme,  La Crème Gommante, de maskers Le Soin Repulpant en le Soin Purifiant, de serums La Cure Peau Nette, L’Huile Addiction, Le Serum Anti-Soif, Le Booster Superfood, Le Booster Éclat, de oogcrèmes Le Soin Regard en La Crème Réperatrice Regard, de bodyproducten Le Soin des mains, Le Soin du Corps, La Solution + Fermeté en Le Gommage Corps Éclat.

We willen u dus het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de producten natuurlijke, biologische ingrediënten bevatten. Zelfs onze verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled en/of zijn recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten. De non-aerosol verpakkingen zijn gemaakt van Polypropylene(PP) in plaats van glas, om te garanderen dat het product beschermd wordt tegen oxidatie en bacteriën, die de houdbaarheid van het product verminderen. Gecertifieerd door Ecocert.