Gratis verzenden vanaf €50,- & vaak binnen 1 dag in huis!
Gratis 3 samples en cadeau bij elke bestelling!

Via deze mogelijkheden kunt u huidproducten betalen

Betaalmethode 1: iDEAL
Als u met iDEAL afrekent, komt het bedrag eerst op de tussenrekening van de Rabo bank te staan en vervolgens ontvangen wij het bedrag op onze rekening. Het is snel, simpel, veilig en er komen ook geen extra kosten bij.

Betaalmethode 2: Paypal
Naast iDEAL kan er ook met PayPal betaald worden. PayPal is een online betalingssysteem dat gebruik maakt van e-mailadressen om de verzender en de ontvanger van een betaling te identificeren. De betaling gebeurt via de PayPal-account van de koper en komt terecht op de PayPal-account van de verkoper. Het is dus niet nodig om via het internet persoonlijke gegevens te versturen naar de andere partij.

Betaalmethode 3: Riverty (voorheen Afterpay) 
Riverty voert voor verzorgmijnhuid.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van Riverty via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij verzorgmijnhuid.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 100, – als u voor de eerste keer betaalt via Riverty. Bent u al bekend bij Riverty kunt u betalen tot een bedrag van € 200, -.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.