Gratis verzenden vanaf €50,- & vaak binnen 1 dag in huis!
Gratis 3 samples en cadeau bij elke bestelling!

In 2009 ben ik gestart met de webshop omdat veel van mijn huidtherapie cliënten het prettig vonden als ik hun producten per post kon versturen. Een aantal jaren later werd de webshop steeds drukker en is mijn partner Oscar erbij gekomen.

Ontzettend leuk om samen een bedrijf te runnen. Inmiddels helpt onze jongste dochter Fien op zaterdag ook wel eens mee om de pakketjes in te pakken. Een echt familiebedrijf!
Verzorg Mijn Huid is een webshop waar je huidproducten kan bestellen voor effectieve huidverbetering.
Wij staan voor persoonlijke en professionele aandacht voor jou en jouw huid, waardoor je letterlijk en figuurlijk beter in je vel komt te zitten! 
 
Waarom hebben we gekozen voor de merken?
Als 16 jarige liep ik stage in de praktijk van huidtherapeut Hannie Hakze, zij had haar eigen productenlijn ontwikkeld; hannah.
Deze producten waren huidverbeterend, uniek en kortom; ik was direct verkocht. Zodra ik mijn eigen praktijk had wilde ik deze producten van hannah ook voor mijn cliënten. Enige tijd later introduceerde het bedrijf hannah het Griekse merk Juliëtte Armand. 
Dit als aanvulling op hun eigen assortiment, de Sunfilm spf30 van Juliette Armand is nu een van de beste verkochte producten in onze webshop.
 
Mijn assortiment was niet compleet zonder een ‘natuurlijk’ merk.
De producten van Absolution zijn verrassend anders, biologisch gecertificeerd en zo puur als de natuur zelf. Absolution is vrij van siliconen, sulfaten, parabenen, PEG, ftalaten, synthetische kleurstoffen, parfum etc.
Ook Dermatude is parabeen en parfumvrij. Deze producten zijn vooral goed en veilig te gebruiken na een huidbehandeling zoals microneedling en peeling. De ingrediënten zijn bewezen effectief zoals peptiden, vitaminen, collageen en meer.
De huid is de spiegel van je gezondheid. Huidverbetering komt dus ook van binnenuit! Vandaar dat er bij Verzorg Mijn Huid ook voedingssupplementen in het assortiment heeft van LavieSage, Nutramin en Cellics. 
 
Als schoonheidsspecialiste en huidtherapeut heb ik meer dan 25 jaar ervaring.
Wil je advies of heb je vragen dan hoor ik het graag.
Met vriendelijke groet,
Jade van Brakel