Gratis verzenden vanaf €50,- & vaak binnen 1 dag in huis!
Gratis 3 samples en cadeau bij elke bestelling!
Filteren

Categorie

Huidprobleem

Huidtype

Ingrediënten

Lichaamsverzorging

ACTIES

Bekijk hier alle acties en aanbiedingen van Absolution, hannah, Cellics, Juliette Armand, Dermatude, LavieSage

Lees meer
ACTIES Filteren

Resultaat 1–16 van de 25 resultaten wordt getoond

hannah is een Nederlands merk dat de huid niet alleen wil verzorgen, maar ook effectief wilt verbeteren en dat past natuurlijk uitstekend bij onze visie als huidtherapeut. hannah werkt met een stappenplan voor de huid en is heel bekend geworden door hun unieke bindweefselmassage en de Touch of Silk.Uitblinkers zijn de speciale doorbloedingsproducten als Cell active en het Active mask. Het bijzondere product Touch of Silk, een verzorgende en matterende toplaag over de dagcrème, heeft verschillende prijzen gewonnen.

Juliette Armand is een Grieks merk voor huidverbetering dat door hannah in de hand is genomen. Juliette Armand geeft een therapeutische aanvulling op het bestaande assortiment van hannah. Absolution

Wat Absolution zo bijzonder maakt, zijn de 100% natuurlijke en biologische ingrediënten. Het grootste deel hiervan is afkomstig van een gecontroleerde biologische teelt. De overige, niet-biologische ingrediënten zijn  volledig verkregen uit de natuur. Absolution is door zijn natuurlijke ingrediënten mild voor de huid, waardoor ook de zeer gevoelige huiden deze producten kunnen verdragen. De kracht van de natuur is gevangen in verschillend crèmes en serums die door het speciale mix-and-match systeem bij verschillende huidproblemen een oplossing kunnen bieden.

LavieSage heeft, net als Absolution, een 100% natuurlijke inhoud. LavieSage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals huidverbeteringen het verbeteren van de ongewenste huidcondities zoals acne. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooi, gezonde en stralende huid. Laviesage hecht belang aan strenge eisen voor hun producten, daarbij vormt de natuur het uitgangspunt. Daarom zorgen zij dat de natuur met respect wordt behandeld en wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame ingrediënten.

Het is van belang dat u tijdens de Dermatude kuur de behandelingen thuis ondersteunt met Dermatude producten. U mag thuis geen andere producten gebruiken om allergische reacties te voorkomen. Dit verlengt het effect van de behandelingen en draagt bij aan een nog beter resultaat. Door de behandelingen is uw huid extra ontvankelijk voor de werkzame stoffen in de Dermatude producten.