Gratis verzenden vanaf €50,- & vaak binnen 1 dag in huis!
Gratis samples en cadeau bij elke bestelling!

LavieSage Osteopolis 120 tabletten

Osteopolis bevat calcium dat een rol speelt bij de botaanmaak en samen met vitamine D helpen ze het verlies van botmineralen bij vrouwen in de menopauze te verminderen. Een lage botmineraaldichtheid is een risicofactor voor botbreuken door osteoporose.

  • Activeert de natuurlijke botaanmaak
  • Ondersteunt de vorming van een optimale botstructuur

69.95

Beschrijving

LavieSage Osteopolis 120 tabletten

Osteopolis bevat een speciale calciumvariant die optimaal opneembaar is en met het lichaamseigen calcium. Verder is de toegevoegde vitamine D3 in Osteopolis van belang voor de samenstelling van het botweefsel en de calcium opname.

Osteopolis bevat o.a. calcium, magnesium en vitamine K die nodig zijn voor de instandhouding van normale botten. Bij een dagelijkse inname van vier tabletten helpt de combinatie calcium en vitamine C het verlies van botmineralen bij vrouwen in de menopauze te verminderen. Een lage botmineraaldichtheid is een risicofactor voor botbreuken door osteoporose. Daarnaast speelt vitamine K2 een rol bij de opname van mineralen in het botweefsel.

De SkinProtect kunt u daarnaast inzetten als een multi en deze bevat 15 specifieke ingrediënten speciaal voor de huid. De SkinBalance is een omega 3 duo olie en de combinatie met de SkinProtect versterkt elkaar en zorgt voor een betere opname.

Dosering: 2-4 tabletten per dag, bij de maaltijd.

gehydrolyseerd viscollageen (type I) (Peptan® F 2000 LD), calciumhydroxyapatiet (vis). Vulstof: microkristallijne cellulose. Magnesiumcarbonaat, calciummontmorillonietklei, magnesiumbisglycinaat, magnesium-L-ascorbaat, methylsulfonylmethaan (OptiMSM®), L-arginine HCl, bamboescheuten (Bambusa vulgaris | 70% silicium), granaatappel (Punica granatum | 40% ellaginezuur) extract. Antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide. Citrusbioflavonoïden. Omhulling capsule: hydroxypropylmethylcellulose. Vitamine K2 MK-7 (MenaQ7®), cholecalciferol.

Samenstelling:
Hoeveelheid per 2 tabletten (NL) %RI
Viscollageen tripeptiden 600 mg *
Calcium ʿ¹ʾ 225 mg 28
Calciummontmorillonietklei 200 mg *
Magnesium 120 mg 32
Vitamine C ʿ²ʾ 100 mg 125
Methylsulfonylmethaan 100 mg *
Arginine 100 mg *
Granaatappel extract 50 mg *
Silicium 35 mg *
Bioflavonoïden 20 mg *
Vitamine K ʿ³ʾ 25 μg 33
Vitamine D ʿ⁴ʾ 12,5 μg 250
* RI (Referentie Inname) niet vastgesteld.
BEVAT GEEN

Vrij van: gist, gluten en lactose.