Gratis verzenden vanaf €50,- & vaak binnen 1 dag in huis!
Gratis 3 samples en cadeau bij elke bestelling!
Merk in de spotlight

Absolution

Geen huidbelasting maar huidverbetering! Biologisch is écht beter. Waarom? Omdat de huid natuurlijke ingrediënten makkelijker herkent, opneemt en verwerkt dan chemische bestanddelen. En waar biologische ingrediënten de natuurlijke functies van de huid ondersteunen en versterken, kunnen kunstmatige bestanddelen deze juist verstoren. Biologische ingrediënten worden geteeld zonder giftige pesticiden en chemische meststoffen.

Je huid is uniek. Net als jij, veranderen haar behoeften ook. Door te luisteren naar je huid en te voorzien in wat zij vraagt, houd je haar in conditie en help je haar balans en schoonheid te herstellen. Dit is waarom we Absolution hebben ontwikkeld. Gecertificeerd biologisch, huid verbeterend en unisex. Een huidverzorgingslijn op maat: door Mix & Match makkelijk af te stemmen op de behoeften van uw huid.

De producten zijn “ECOCERT Green Life” of “Cosmos” gecertificeerd en zijn niet op dieren getest. Vrij van siliconen, minerale oliën, GGO, sulfaten, hormoon verstorende stoffen, parabenen, PEG, Ftalaten, synthetische kleurstoffen en parfum.

Een ding is zeker: het Franse cosmeticahuis Absolution is verrassend anders. Zowel qua uiterlijk als inhoud. Minimalistisch. Individueel. Biologisch. Zo puur als de natuur zelf.

 

Kies hier je crème de la crème