Gratis verzenden vanaf €50,- & vaak binnen 1 dag in huis!
Gratis samples en Cadeau bij elke bestelling!
Merk

Absolution Body

Absolution huidverzorgingsproducten voor het lichaam.

Natuurlijke en biologische huidverzorging met respect voor uw huid, uw gezondheid en de planeet! De formules zijn vrij van parabenen, sulfaten, siliconen, minerale oliën, synthetische geurstoffen, synthetische geurstoffen en PEG. De Absolution huidverzorgingslijn voor het lichaam bestaat uit handcrème Le Soin des Mains, producten voor de reiniging van het lichaam zoals de zepen Le Savon Blanc en Le Savon Noir en Le Lavant Corps Doux is een douchegel en Le Gommage Corps Éclat een scrub voor het lichaam. Le Lait Peau Douce en Le Soin du Corps is een bodylotion. Cellulitis pak je aan met La Solution + Feremeté.

Categorie

Toont alle 12 resultaten

Absolution heeft tevens producten die Vegan zijn zoals de reiniging L’Eau Soir et Matin, Le Nettoyant Pureté, Le Baume Celeste, L’Essence Botanique Éclat / Pureté en Le Savon Blanc. De spray Brume Systémique en de crèmes; La Crème du Soir, La Crème de l’ Homme,  La Crème Gommante, de maskers Le Soin Repulpant en le Soin Purifiant, de serums La Cure Peau Nette, L’Huile Addiction, Le Serum Anti-Soif, Le Booster Superfood, Le Booster Éclat, de oogcrèmes Le Soin Regard en La Crème Réperatrice Regard, de bodyproducten Le Soin des mains, Le Soin du Corps, La Solution + Fermeté en Le Gommage Corps Éclat.

We willen u dus het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de producten natuurlijke, biologische ingrediënten bevatten. Zelfs onze verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled en/of zijn recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten. De non-aerosol verpakkingen zijn gemaakt van Polypropylene(PP) in plaats van glas, om te garanderen dat het product beschermd wordt tegen oxidatie en bacteriën, die de houdbaarheid van het product verminderen. Gecertifieerd door Ecocert.