Gratis verzenden vanaf €50,- & vaak binnen 1 dag in huis!
Gratis 5 samples en cadeau bij elke bestelling!
Bestseller

LavieSage Basic Anti-Aging set TIJDELIJK NIET LEVERBAAR!

Drie producten opgebouwd uit essentiële bouwstoffen, die speciaal zijn geselecteerd voor het intensief voeden, beschermen en langdurig verstevigen van de huid. Laviesage Basic Anti-Aging is een basiscombinatie met synergetisch werkende, hoog gedoseerde producten met actieve werkstoffen. Deze producten bieden een optimale bescherming, verzorging, verbetering en versteviging, waardoor de huid tot in lengte van jaren haar jeugdige uitstraling kan behouden.

 

  • 3-in-1 formule tegen de eerste tekenen van huidveroudering
  • Voorkomt het ontstaan van onnodige fijne en diepe rimpels
  • Voedt de huid en verbetert de barrièrefunctie
  • Beschermt de huid tegen aging-invloeden
  • Ondersteunt de huidstructuur door aanmaak van nieuw bindweefsel
  • Ondersteunt de elasticiteit van de huid

86.65

Beschrijving

LavieSage Basic Anti-Aging Set 

SkinBalance 60 capsules : is een hoogwaardige duo olie op basis van zuivere visolie en een combinatie van krill olie. Het bevat een hoge concentratie omega-3 vetzuren (60%), EPA, DHA, fosfolipiden en de vitamines A en E. De SkinBalance voorziet het lichaam van essentiële vetten die de beschermende barrièrefunctie van de huid kunnen verbeteren. Daarmee levert de SkinBalance een belangrijke bijdrage aan het behoud van een gezonde huidstructuur.

SkinProtect 60 tabletten: bevat actieve antioxidanten en bevat 15 specifieke ingrediënten voor de huid. Deze zorgen voor een uitstekende bescherming van de huid tegen externe invloeden zoals milieuvervuiling en de zon. Daarnaast ondersteunen deze natuurlijke en duurzame ingrediënten het lichaam bij het produceren van nieuwe verstevigende huidcellen. De SkinProtect is een multi!

SkinBase 60 tabletten: is speciaal voor de ontwikkeling van nieuw bindweefsel. Bindweefsel verbetert de stevigheid en de veerkracht van de huid en dit zorgt zichtbar voor een strakkere contouren van het gezicht en lichaam. Maakt ook de haren en de nagels sterker.

Laviesage anti-aging producten worden wereldwijd door huidprofessionals geadviseerd en erkent als de beste oplossing voor het tegengaan van onnodige huidveroudering en het stimuleren van huidverbetering van binnenuit.

Voor uitgebreide informatie per product, gebruik en ingrediënten:

LavieSage Skin Balance 60 capsules

LavieSage Skin Protect 60 tabletten

LavieSage Skin Base 60 tabletten